Nová edice Collections Nature je tady!

Tradiční i nové receptury nyní v novém obalu, který je inspirován lékárenským prodejem, ještě více ochraňující bio obsah této řady! První novinka letošního podzimu je zbrusu nová receptura pro kudrnaté a vlnité vlasy pod příznačným označením CURL. Obsahuje mangové máslo v bio kvalitě, aminokyseliny a rostlinné změkčovače. To vše působí na vlasové vlákno kudrnatých, vlnitých nebo krepatých vlasů jako učiněný balzám – vlny a kudrlinky jsou lépe definované, pružné, výrazně lépe se rozčesávají aniž by vytvářely nežádoucí poletující nebo krepaté vlasy.. 
 

CURL šampon – pro ještě hezčí vlny! S obsahem aminokyselin a mangového másla, účinně ošetřuje a hydratuje vlasové vlákno , uhlazuje kutikulu vlasu a usnadňuje rozčesávání. Současně pomáhá lepší definic kudrlin, zabraňuje krepatění a zlepšuje pružnost vln. Šampon obsahuje 95% přírodních ingrediencí, neobsahuje silikony. Veganský produkt.

použití: šampon naneste na mokré vlasy a jemně promněte směrem dolů. Kudrnaté vlasy nikdy nemněte silně nebo do kruhů , vyhnete se zacuchání vlasů. Nechte působit 2-3 min a opláchněte. Lehce pročešte ještě mokré. Používejte hřeben se širokými mezerami.

CURL maska – vyživené a hloubkově hydratované vlasy! Obsahuje 96% přírodních ingrediencí , jako mangové máslo, aminokyseliny a přírodní změkčovače, které hloubkově vyživují a hydratují vlasové vlákno kudrnatých vlasů. Díky tomu jsou vlasy pak lépe vypadají, upravují se snadno, nevytváří krepaté shluky. Navíc vlny působí živě a pružně.

použití: masku naneste na umyté, ručníkem vysušené vlasy. Nechte působit 10-15 min a opláchněte. Než budou vlasy saturované, používejte pravidelně po každém umytí.

CURL balzám – upravené kudrnaté a vlnité účesy! Balzám obsahuje 96% přírodních ingrediencí, mangové máslo, aminokyseliny a přírodní změkčovače díky niž kudrnatý nebo vlnitý účes bude vypadat upraveně. Současně pomáhá lepší definic kudrlin, zabraňuje krepatění a zlepšuje pružnost vln.

použití: balzám rozetřete do dlaní a naneste do umytých, ručníkem vysušených vlasů. následně vytvořte prsty nebo pomocí hřebenu vlny na vlhkých vlasech a poté nechte uschnout nebo vysušte za pomoci difuséru. Můžete kombinovat s curl gelem - stejné množství jako balzámu smíchejte s gelem a zapracujte do vlhkých vlasů - tím docílíte nejen výživy vlasů, ale i lepšího stylingu.

CURL gel – definice a fixace vln a kudrlinek! Gel obsahuje 99% přírodních ingrediencí jako mangové máslo, aminokyseliny a přírodní guma Tara. To vše napomáhá vytvářet dokonale definované a fixované kudrny. Při použití malého množství nebo smícháním s balzámem docílíte přirozenějšího, rozvolněného vzhledu.

použití: gel nanášejte do umytých, ručníkem vysušených vlasů. Vlny nebo kudrny natočte na natáčky nebo na prst a namačkejte roličku vln směrem k hlavě. Nechte uschnout nebo vysušte pomocí difuzéru. Gel je možné kombinovat s produktem Curl Balm pro lepší výživu vlasového vlákna.

CURL sprej – definice kudrn a oživení účesu mezi mytími! S obsahem mangového másla, aminokyselin a výtažků z aloe vera dokonale oživuje a definuje účes. Používá se pro regeneraci a úpravu účesu mezi dvěma mytími. Vlasy vyživuje, uhlazuje vlasové vlákno a napomáhá redefinici kudrlin.

použití: vlasy nejprve jemně pročešte hřebenem se širokým zuby, upravte rukou a následně naneste sprej postřikem do všech vlasů. Rukou namačkejte do jednotlivých pramenů směrem k hlavě. Nechte proschnout volně na vzduchu nebo použijte široký difuzér. Vlasy nevysoušejte úplně, jen z 80% a nechte je doschnout.